Advies pagina

Wat kan Business & Support voor u betekenen?

Het leven van een ondernemer is volop in beweging. Het is steeds weer zoeken naar balans. Zo kom je voor nieuwe vraagstukken te staan als: Hoe gaan we verder? Welke strategie kiezen we? Wil ik m’n bedrijf verkopen? Ben ik klaar om taken los te laten en zo ja: wie neemt het stokje dan over?

Wat wij als geen ander begrijpen is dat je overzicht nodig hebt. Daar is afstand en ervaring voor nodig. Dat is precies wat bieden: rust en inzicht vanuit onze eigen ervaring in het ondernemerschap. Met als doel weloverwogen beslissingen te kunnen maken en er met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Diensten

Wij begrijpen als geen ander hoe en waarom dit soort knelpunten ontstaan en hoe ze moeten worden aangepakt. De essentie is dat het bedrijf tijdens het groeiproces telkens in een nieuwe fase terechtkomt en dient mee te veranderen in structuur, aansturing en onderlinge communicatie.

Dit vergt van de ondernemer en organisatie regelmatig aanpassingsinspanningen die met de juiste timing, motivatie en onderbouwing dienen te worden aangestuurd. En daar kunnen wij u helpen.

Bedrijfsadvies op maat

Wij geven praktisch bedrijfsadvies gericht op duurzame oplossingen. Dat doen we rondom strategie, projectmanagement en herstructurering van organisaties. Bij ons geen ellenlange theorie├źn, maar de handen uit de mouwen.

Bedrijf verkopen

Je bedrijf verkopen? Daar komt nogal wat bij kijken. Wij geven je advies en begeleiden het traject, zodat je maximaal rendement uit de bedrijfsverkoop of bedrijfsoverdracht haalt.

Bedrijf kopen

Een bedrijf aankopen of overnemen? Dat vraagt om een goede onderhandelingspositie. We geven advies en begeleiden je naar een succesvolle koop waar je tevreden op terugkijkt.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Echt luisteren

We luisteren, stellen rake vragen, zorgen voor diepte en houden u een spiegel voor. Wij leren u lessen uit de praktijk waar u direct wat mee kunt.

Stap 2

Analyse

We doorgronden de werkelijke achterliggende knelpunten uit uw verhaal en analyseren welke acties in uw situatie het beste passen. Hierbij gebruiken en delen we onze ervaringen, in passend maatwerk voor u.

Stap 3

Plan & actie

We maken een plan van aanpak waarop actie dient te worden genomen. U staat er niet alleen voor, wij coachen u bij de uitvoering. Bij behoefte kunt dit traject zelfs ook op interim basis bij ons onderbrengen zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: Ondernemen.

Gratis kennismaken om uw mogelijkheden te bespreken?

Plan nu een vrijblijvend gesprek in met onze specialisten.

“Ik ben blij dat we deze stap hebben gezet!”

Ik zat er even doorheen en wist niet hoe ik verder moest. Ik run de zaak samen met mijn vader en omdat het niet lekker liep was de onderlinge spanning om te snijden. Dit sloeg over naar ons personeel en we konden geen goed meer doen. Samen heb ik toen met mijn vader besloten hulp van buitenaf in te roepen en benaderde Business & Support.

Met een haarfijne analyse en diepgaande gesprekken en heldere afspraken wisten we snel waar we met het bedrijf heen wilden. Binnen korte tijd ontstond er weer werkbare structuur en kregen we de organisatie weer op de rit met de kwaliteit waarvoor we altijd hebben gestaan.

Periodiek houden we nog sparringsessies en al de bedrijfskundige zaken bespreken we tegenwoordig met Peter. Het geeft een stuk zekerheid waarop we terug kunnen vallen.

– HV Keukens

Kunnen we iets voor u betekenen? Neem contact op.

We kijken er naar uit om kennis te maken. Onder het genot van een goede kop koffie. En helemaal vrijblijvend, natuurlijk.

Vragen staat vrij!

Een greep uit onze referenties