Over ons

Overzicht voor ondernemers

Business & Support is vanaf 2001 actief in het geven van bedrijfsadvies en het begeleiden van bedrijfsovernames. Dat doen we voor bedrijven die affiniteit hebben met techniek en handel. We geloven dat elke ondernemer het verdient om overzicht te hebben en de regie te houden. Zeker in spannende of uitzonderlijke tijden die ze vaak maar één keer in hun leven meemaken.

Daarom geven we advies waar je écht mee verder komt. Of dat nou is rondom de koop of verkoop van een bedrijf, bedrijfsoverdracht, een samenwerking of fusie, het meedenken in strategische vraagstukken, een herstructurering of het ontzorgen door projectmanagement. Samen bepalen we Richting en Route: de weg naar resultaat.

Handen uit de mouwen

We hebben alles waarin we adviseren zelf meegemaakt. Persoonlijke ervaring en ons netwerk zijn het vertrekpunt. We werken actie- en oplossingsgericht en gaan vlot van denken naar doen. De uitkomst, dat is wat telt. We houden niet van ellenlange theorieën of dikke rapporten. We zijn op z’n Westlands, ‘handen uit de mouwen’ en praktisch.

We stellen de ondernemer en zijn mensen centraal. We geloven in een vriendelijke en ongekunstelde benadering, putten uit een groot netwerk en hebben een achtergrond in techniek en handel.

Founder Peter van den Berg

Peter is van jongs af aan ondernemend. In 1984 start hij op 21-jarige leeftijd een technisch bedrijf dat actief is in techniek in de glastuinbouw. Hij bouwt het bedrijf succesvol uit, zet zusterbedrijven op, werkt internationaal met vele agentschappen en een eigen filiaal in Spanje. Na interesse verkocht hij de bedrijven in 2001 aan een buy-and-build constructie.

Peter is (co)founder van bekende en aansprekende Westlandse bedrijven als PB Techniek (nu PB tec) en HortiMax (nu onderdeel van Ridder) en stond aan de wieg van tientallen startups in- en rond Rotterdam en Haaglanden. Een ondernemer in hart en nieren met een ongekunstelde en vriendelijke benadering van mens en bedrijf.

Ons team

Peter van den Berg

Senior Business Consultant
Specialist M&A

Tiret Dewnarain

Internationaal Business Consultant

Ron de Jonge

Senior Business Consultant
Board Specialist

Ans van den Berg

Office manager

Ron de Jonge

Senior Business Consultant
Board Specialist

Ans van den Berg

Office manager

“Als je het op Google kunt vinden heb je mij niet nodig”

Als je het op Google kunt vinden heb je mij niet nodig. Als bedrijven ons inhuren hebben ze expertise nodig die ze verder helpt in lastige vraagstukken. En die expertise hebben we in huis. Doordat we met onze ‘poten in de klei’ staan en jarenlange ervaring hebben in het ondernemerschap. Inclusief alle bloed, zweet en tranen.

– Peter van den Berg, eigenaar Business & Support

Ons team bestaat uit inspirerende en ervaren ondernemers & ondersteuners. Ze weten van de hoed en de rand en staan klaar om bedrijven te begeleiden met raad en daad.