Bedrijfsoverdracht

Wil je je bedrijf verkopen en heb je al een potentiële koper gevonden? Of ben je juist op zoek naar een geschikte koper? Bij Business en Support begrijpen we hoe belangrijk een succesvolle bedrijfsoverdracht is. Onze ervaren coach bedrijfsoverdracht staat voor je klaar om advies te geven en je te begeleiden tijdens het gehele proces van bedrijfsoverdracht.

Verkoop

Vind de juiste koper voor je bedrijf.

Het verkopen van een bedrijf is een complex proces dat zorgvuldige planning en strategie vereist. Bij Business en Support helpen we je bij het vinden van de juiste koper voor je bedrijf. Onze coach bedrijfsoverdracht biedt waardevol advies en begeleiding tijdens de overdracht, zodat het verkoopproces soepel verloopt en je een bevredigend resultaat behaalt. Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk van potentiële kopers, waaruit we kunnen putten om de kans op een succesvolle verkoop te vergroten.

Opvolging

Zorg voor een succesvolle bedrijfsoverdracht.

Als het tijd is om je bedrijf over te dragen, is het belangrijk om te zorgen voor een goede opvolging. Bij Business en Support begrijpen we dat het vinden van een geschikte opvolger een cruciale stap is om de toekomstbestendigheid van je onderneming te waarborgen. Onze bedrijfsovernamecoach kent de ins en outs van bedrijfsopvolging en biedt ondersteuning en begeleiding bij de bedrijfsoverdracht.

Begeleiding bedrijfsoverdracht

Je bent ooit vol vuur een onderneming begonnen en nu komt de tijd om het bedrijf over te dragen door middel van een bedrijfsoverdracht.

De uitdaging is een koper. Je bent op zoek naar iemand met de juiste intenties en mogelijkheden. Misschien is er iemand in het vizier of moet er nog iemand worden gezocht. In beide gevallen kunnen we helpen. Wij bieden de beste begeleiding bij uw bedrijfsoverdracht. Daarnaast hebben wij een netwerk vol potentiële kopers waar we uit kunnen putten.

Eerst moet de onderneming ‘verkoop-klaar’ gemaakt worden. Dat is het fundament onder een goede deal. Dat is waar we onze coach bedrijfsoverdracht je graag bij helpt. Zo zorgen we dat de overdracht van begin tot eind goed geregeld is. Natuurlijk met jouw ondernemerswensen als uitgangspunt en met tevredenheid als resultaat. Je verkoopt je levenswerk tenslotte maar één keer.

Opvolging bij bedrijfsoverdracht

Met veel zorg heb je de zaak opgebouwd, het bedrijf staat als een huis en dat roept trots op. Om de toekomstbestendigheid van de onderneming te vergroten wordt natuurlijk naar de lange termijn gekeken. En dan komt de vraag naar boven: wie neemt het stokje over als ik wil gaan afbouwen? Als adviseurs in bedrijfsoverdracht willen we daar direct iets in meegeven: begin ruim op tijd met het voorbereiden van de opvolging. Een solide bedrijfsopvolging heeft in de praktijk namelijk een flinke doorlooptijd.
De meeste bedrijfsopvolgingen komen tot stand vanuit:

  • Familieverband
  • Personeel- of managementverband (management buy-out, bijvoorbeeld)
  • Een combinatie van deze twee

Om het traject van opvolging soepel te laten verlopen staan onze bedrijfsovername coaches bedrijven bij met raad en daad. Hoe we dat doen?

Bedrijfsoverdracht familiebedrijf

Bij Business en Support hebben we specifieke expertise in het begeleiden van bedrijfsoverdrachten binnen familiebedrijven. We begrijpen de unieke uitdagingen en gevoeligheden die gepaard gaan met het overdragen van een familiebedrijf. Onze bedrijfsovername coaches hebben ruime ervaring met dit type overdrachten en kunnen je waardevol advies en begeleiding bieden om ervoor te zorgen dat de overdracht soepel verloopt en de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd blijft.

Bij Business en Support begrijpen we dat bedrijfsoverdracht een complex en emotioneel proces kan zijn. Daarom staan onze ervaren bedrijfsovername coaches klaar om je te begeleiden en te adviseren bij elke stap van het overdrachtsproces. Of je nu je bedrijf wilt verkopen of op zoek bent naar een geschikte opvolger, wij bieden de professionele begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt voor een succesvolle bedrijfsoverdracht met het advies van experts.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Coach bedrijfsoverdracht

“Durven is even je evenwicht verliezen, niet durven is uiteindelijk jezelf verliezen”

Samen bouwen we aan jouw zakelijk succes.
Bereik ons nu.

0174 614 142
peter@businessensupport.nl